Széchenyi Terv Plusz
Széchenyi 2020
Készítsd el a saját öved!
 

2022.11.08.

A "SZŐRŐS-BŐRŐS" Bőr- és Szörmekikészitő Bt. GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-01156 projektje

A "szőrős-bőrős" bőr- és szörmekikészitő bt. A ginop plusz-1.2.2-22 kódszámú, „magyar falu vállalkozás-újraindítási program” című pályázati felhívás keretében 9 549 375 ft összegű vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A rendelkezésre álló eszközállományt azonban a megrendelések bővülése miatt szükséges volt fejleszteni. A bőr feldolgozásához, kikészítéséhez szükséges berendezések rendelkezésünkre állnak, azonban anyagmozgatási feladataink mindennapos terhet jelentenek munkavállóik számára, ezért a gépesítés ezen a területen nélkülözhetetlen. Ezt jelen beruházás keretében egy mitsubishi fg20cn homokvillás targonca és egy jungheinrich am i20p nemesacél kézi emelőkocsi megvásárlásával értük el. Hiánypótló beruházást jelentett ezen kívül egy mmel 1500x1500 mm total ko extralapos mérleg rámpával beszerzése a mérési feladatok precíz elláthatósága érdekében. A rámpa miatt az anyag kézi emelőkocsival könnyen feltolható a mérlegre. A fejlesztések révén magasabb színvonalú, termelékenyebb munkavégzés lehetősége teremtődik meg, további keresletnövekedést, árbevétel növekedést prognosztizálhatunk, a vállalkozás munkahelymegtartó képessége erősödik.

A beszerzések a pályázati felhívás céljaihoz igazodnak, a vállalkozás fejleszteni kívánt tevékenységéhez köthetők. A beszerzett eszközökkel leküzdhetők a hátrányok a versenytársakkal szemben. A projekt keretében a beszerzéseken kívül megvalósul a felhívás előírásainak megfelelően a tájékoztatás és nyilvánosság biztosítása. Természetesen a fenntartási kötelezettség időtartama alatt az eszközöket a rendeltetésének megfelelően, a vonatkozó engedélyek és előírások betartásával fogja használni és üzemeltetni a vállalkozás.

developed by Webshark
© 2007 Minden jog fenntartva!
Kezdőoldal Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
Főoldal